İlhami Reyhan Turan Ortaokulu


Vizyon: Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ,çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun ,velilerin öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,vatanını ve ulusunu seven,sorun çözme,iletişim kurma,işbirliği içinde çalışma,bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan,üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Öğrencilerimiz genel olarak anadolu liselerine yerleşmektedirler.

Saatler:
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Özel servis
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzda geçtiğimiz yıllarda birkaç yıl üst üste fen lisesine öğrenci yerleşirken her yıl ise de not ortalamasına göre alan anadolu liselerine öğrencilerimiz yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okuldaki beden eğitimi öğretmenimizin öğrencileri hazırlamasıyla il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimiz tarafından planlanan sportif faaliyetlere katılım sürekli sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda kodlama faaliyeleri yapılmaktadır.İl dışına öğrenci ve öğretmenimiz eğitim kampına gitmiştir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03807354466

Belgegeçer - (380) 735 4466

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://irto.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Avlayan Köyü Cumayeri DÜZCE

Öğretmen :9
Öğrenci :46
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1729
Öğretim Şekli :Tam Gün.

Yerleşim Yeri - Yukarı Avlayan Köyü

Adres - Yukarı Avlayan Köyü Cumayeri DÜZCE

Ulaşım İl merkezinden sabah saat 8´de kalkış yapan ve ilçe merkezinden ise sabah saat 10.30´da kalkış yapan otobüsler okul önünden geçmektedir. İlçe merkezinden ise her 20 dakikada bir il merkezine servisler bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3 Km İl Merkezine 22 Km